Automobilsko kasko osiguranje vozila

Polica dobrovoljnog kasko osiguranja dodatna je oprema svakog vozila, a Izvor osiguranje je uz vas čak ako vi prouzročite prometnu nezgodu.

Sklopiti kasko osiguranje znaci osigurati brzu naknadu štete ukoliko se dogodi prometna nezgoda, krađa vozila ili druga okolnost koja nije pod vašom kontrolom, a pokriće vrijedi za Republiku Hrvatsku i sve europske zemlje.

Priznajemo bonus stečen kod drugih osiguravajućih društava, a dodatne prednosti koje nudimo su: 5% na jednokratno plaćanje, popust za osobe s tjelesnim oštećenjima, popust za članove HAK-a i brojne druge. Javite nam podatke o vozilu i vaše želje na auto@izvorosiguranje.hr ili nazovite naš besplatni broj 0800 21 31 41

Razlog više za kasko osiguranje

Za razliku od zakonski obveznog automobilskog osiguranja, kasko osiguranjem osiguravate sami sebe, odnosno svoje vozilo od mogućih šteta. Stručni tim koji prati proces naknade štete i stavlja naglasak na brzu i korektnu isplatu štete te zastupnici koji pružaju jasne i potpune informacije argumenti su zbog kojih klijenti biraju Izvor osiguranje.

vrh stranice