E-polica - obnovite auto osiguranje u par klikova

Kad god nešto kupujemo, želimo biti sigurni da smo proizvod kupili po povoljnoj cijeni i po mogućnosti što brže i efikasnije, bez previše utrošenog vremena.

Tako je i s policom obveznog auto-osiguranja, no kad se sjetimo gužvi u stanici za tehnički pregled, obilaska poslovnica i razgovora s raznim agentima osiguranja, poželimo da sve to skupa što brže prođe.

Riješite obnovu police u par klikova

Na koji način ste dosad obnavljali svoje obvezno auto-osiguranje? Je li vam poznat jedan od ovih scenarija?

• Imate poznanika u nekoj osiguravajućoj kući koji će vam to riješiti, ali mu onda naravno dugujete uslugu.
• Dolazite u stanicu za tehnički pregled i uzimate prvo osiguranje koje se tamo nudi.
• Kada vas djelatnik vaše dosadašnje osiguravajuće kuće nazove da vas podsjeti na skori istek police, automatski obnavljate policu kod istog osiguravatelja, ne znajući da na tržištu postoje i povoljnije mogućnosti.

Sve ove brige možete zaboraviti ako isprobate online sklapanje police u Izvor osiguranju. Nije teško, zahtijeva samo par klikova i dvije minute vašeg vremena, a ako niste zadovoljni ponudom niste je obvezni prihvatiti.

Brza i fleksibilna komunikacija - dokumente pošaljite na WhatsApp (!)

Dovoljno je samo nekoliko podataka o vama i vašem vozilu poslati putem obrasca na stranici auto.izvorosiguranje.hr, a naši djelatnici će vam u najkraćem mogućem roku poslati neobvezujuću ponudu putem e-maila.

I samo tako, iz udobnosti vašeg doma, u vrlo kratkom roku i bez da ste morali ići u poslovnicu, možete saznati koliko će vas koštati polica obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti u Izvor osiguranju.

Mi smo osiguravajuća kuća u 100% hrvatskom vlasništvu i jedna od najbrže rastućih na tržištu.
Ukoliko se odlučite osigurati u Izvoru, potrebne dokumente možete uslikati svojim mobitelom i poslati našim djelatnicima na mail, WhatsApp ili Viber – sve brzo i fleksibilno kako bismo vam uštedjeli što više vremena i energije.
Vašu e-policu šaljemo vam na mail, a original će vam stići poštom. No ni ovdje ne morate ništa čekati – već s isprintanom e-policom možete odmah (!) ići na tehnički pregled i ostvarivati sva prava kao osiguranik Izvor osiguranja.

Ako imate potrebu za bilo kakvim dodatnim informacijama, možete nas brzo i jednostavno kontaktirati na besplatni broj telefona 0800 21 31 41
vrh stranice