Kako prijaviti štetu?

Uz vas kada je to najpotrebnije

Izvor osiguranje donosi inovaciju u osiguranju i mijenja pristup klijentu u isplatama šteta, te nudi mogućnost brže naknade bez suvišnih komplikacija. Kada se dogodi šteta od velike je važnosti imati korektnog partnera koji će vam pružiti punu podršku, ali i skratiti vrijeme čekanja, papirologiju te maksimalno pojednostaviti postupak.

Fleksibilnost i kod prijave štete

U Izvor osiguranju štetu možete prijaviti:

- osobno u Auto Remetinec d.d., Remetinec 5f, 10020 Zagreb, prostorije odjela postprodaje (limarija)
- osobno u bilo kojoj poslovnici Izvor osiguranja
- popunjen obrazac za prijavu štete možete poslati poštom, faksom ili na e-mail adresu: stete@izvorosiguranje.hr

Za maksimalno brzu i jednostavnu prijavu štete:

ispunite online prijavu štete nakon čega će vam se javiti zaposlenik Izvor osiguranja kako bismo potvrdili ili eventualno dopunili vaš zahtjev
obratite nam se u jednoj od naših poslovnica
Vrijeme je važno...

Kada osiguranik mora prijaviti štetu?

Osiguranik je obvezan obavijestiti osiguratelja da je nastupio osigurani slučaj najkasnije u roku od 3 dana otkad je to saznao.


Rokovi za obradu štete

Izvor osiguranje dužno je isplatiti osigurninu u roku od 14 dana, računajući od dana kad je zaprimilo obavijest da se osigurani slučaj dogodio. Ukoliko je za utvrđivanje postojanja osigurateljeve obveze ili njezina iznosa potrebno određeno vrijeme, Izvor osiguranje dužno je isplatiti osigurninu u roku od 30 dana od datuma primitka odštetnog zahtjeva ili obavijestiti osiguranika da njegov zahtjev nije osnovan.

Rokovi za obradu štete iz automobilske odgovornosti

Izvor osiguranje dužno je najkasnije u roku od 60 dana od dana podnošenja odštetnog zahtjeva dostaviti Vam obrazloženu ponudu za naknadu štete – ako su odgovornost za naknadu štete te visina štete nesporni ili utemeljeni odgovor – ako su odgovornost za naknadu štete te visina sporni.
vrh stranice