Kako prijaviti štetu?

Uz vas smo i kada je to najpotrebnije. Izvor osiguranje donosi inovaciju u osiguranju i mijenja pristup klijentu u isplatama šteta, te nudi mogućnost brže naknade bez suvišnih komplikacija. Kada se dogodi šteta od velike je važnosti imati korektnog partnera koji će vam pružiti punu podršku, ali i skratiti vrijeme čekanja, papirologiju te maksimalno pojednostaviti postupak.

U Izvor osiguranju štetu možete prijaviti:


Za maksimalno brzu i jednostavnu prijavu štete:

Ispunite i pošaljite obrazac za prijavu štete nakon čega će vam se javiti naš zaposlenik kako bismo potvrdili ili eventualno dopunili vaš zahtjev.

Kada osiguranik mora prijaviti štetu?

Osiguranik je obvezan obavijestiti osiguratelja da je nastupio osigurani slučaj najkasnije u roku od 3 dana otkad je to saznao.Rokovi za obradu štete

Izvor osiguranje dužno je isplatiti osigurninu u roku od 14 dana, računajući od dana kad je zaprimilo obavijest da se osigurani slučaj dogodio. Ukoliko je za utvrđivanje postojanja osigurateljeve obveze ili njezina iznosa potrebno određeno vrijeme, Izvor osiguranje dužno je isplatiti osigurninu u roku od 30 dana od datuma primitka odštetnog zahtjeva ili obavijestiti osiguranika da njegov zahtjev nije osnovan.

Rokovi za obradu štete iz automobilske odgovornosti

Izvor osiguranje dužno je najkasnije u roku od 60 dana od dana podnošenja odštetnog zahtjeva dostaviti Vam obrazloženu ponudu za naknadu štete – ako su odgovornost za naknadu štete te visina štete nesporni ili utemeljeni odgovor – ako su odgovornost za naknadu štete te visina sporni.
vrh stranice