Izvor asistencija – cestovna bezbrižnost na teritoriju Hrvatske i Europe

U suradnji s ORYX asistencijom dodatno smo obogatili program pomoći na cesti i zajedno s osiguranjem nezgode sada ga nudimo u tri varijante na našim policama obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti.Prateći trendove u auto osiguranju Izvor osiguranje Vam nudi mogućnost cestovne bezbrižnosti na teritoriju Republike Hrvatske uz Izvor asistenciju. U ponudi su 3 paketa prilagođena Vama, osnovni Auto START te prošireni paketi Auto PLUS i Auto PLUS EU. Izvor asistencija brine se o svojim klijentima i zajedno uz ORYX asistenciju osigurava nastavak Vašeg putovanja u najkraćem roku.

Izvor automobilska asistencija Vam pruža pomoć na cesti na području RH i Europe jednostavnim pozivom na besplatni broj 0800 0806.

Bonus više koji dobijete ugovaranjem Izvor asistencije je u slučaju da imate problema s automobilom van granica Republike Hrvatske - za savjet možete nazvati Izvor asistenciju na broj telefona +385 1 6269 806.
Paketi uključuju:

* Paket Auto START
- pomoć na putu
- popravak vozila
- prijevoz vozila

* Paket Auto PLUS
- pomoć na putu
- popravak vozila
- prijevoz vozila
- zamjensko vozilo
- smještaj u hotelu
- dostava vozila nakon popravka
- organizacija alternativnog prijevoza

* Paket Auto PLUS EU
- sadrži paket "Auto PLUS" s proširenjem pokrića na nama susjedne zemlje i europske zemlje, sukladno uvjetima za osiguranje automobilske asistencije

Posjetite nas i raspitajte se bez obaveza u poslovnicama Izvor osiguranja, a sve informacije o pogodnostima i ponudi Izvor osiguranja saznajte i na besplatnom info broju 0800 21 31 41
vrh stranice