Izvor asistencija – cestovna bezbrižnost na teritoriju Hrvatske

U suradnji s ORYX asistencijom dodatno smo obogatili program pomoći na cesti i zajedno s osiguranjem nezgode sada ga nudimo u dvije varijante na našim policama obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti.Prateći trendove u auto osiguranju Izvor osiguranje Vam nudi mogućnost cestovne bezbrižnosti na teritoriju Republike Hrvatske uz Izvor asistenciju. U ponudi su 2 paketa prilagođena Vama, osnovni Auto START i prošireni Auto PLUS. Izvor asistencija brine se o svojim klijentima i zajedno uz ORYX asistenciju osigurava nastavak Vašeg putovanja u najkraćem roku.

Izvor automobilska asistencija Vam pruža pomoć na cesti na području RH jednostavnim pozivom na besplatni broj 0800 0806.

Bonus više koje dobijete ugovaranjem Izvor asistencije je u slučaju da imate problema s automobilom van granica Republike Hrvatske možete radi savjeta nazvati Izvor asistenciju na broj telefona + 385 1 6269 806.

Svakako nas posjetite u jednoj od poslovnica gdje će Vas dočekati naše stručno osoblje ili nas posjetite na našoj facebook stranici i saznajte sve o pogodnostima i ponudama Izvor osiguranja!
Paketi uključuju:

* Paket Auto START
- pomoć na putu
- popravak vozila
- prijevoz vozila

* Paket Auto PLUS
- pomoć na putu
- popravak vozila
- prijevoz vozila
- zamjensko vozilo
- smještaj u hotelu
- dostava vozila nakon popravka
- organizacija alternativnog prijevoza

vrh stranice