Zaštita prava

Izvor osiguranje d.d. odnosno stranica www.izvorosiguranje.hr te njezin cjelokupni sadržaj koji se povremeno mijenja, podliježe:

a) Zaštiti privatnosti – Izjavi o privatnosti;
b) Zaštitnim znakovima i autorskim pravima;
c) Odricanju od odgovornosti;

Sadržaj na Izvorovoj web stranici vodi se u informativne svrhe s ciljem povećavanja javne dostupnosti o Izvor osiguranju d.d. kao i o njegovim proizvodima i uslugama.
Navedena pravila sadrže objašnjenje kako ćemo postupati s osobnim podacima i na koji način koristimo kolačiće („cookies“). Biti ćete upoznati s rizicima koje mogu nastati uporabom (korištenjem) internet stranice. Ujedno, s pročitanim prihvaćate da ćete upotrebljavati navedeni sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost kao i to da prihvaćate ova pravila.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI – IZJAVA O PRIVATNOSTI

Izvor osiguranje d.d. poštuje Vašu privatnost i osobnost te prepoznaje važnost zaštite privatnosti osobnih podataka koji se mogu prikupiti posjećivanjem web stranice Izvor osiguranja (www.izvorosiguranje.hr). Takvi podaci obrađuju se sukladno propisima i Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Zakonom o zaštiti osobnih podataka («Narodne novine» broj 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12) uređuje se zaštita osobnih podataka o fizičkim osobama te nadzor nad prikupljanjem, obradom i korištenjem osobnih podataka u Republici Hrvatskoj. Svrha zaštite osobnih podataka je zaštita privatnog života i ostalih ljudskih prava i temeljnih sloboda u prikupljanju, obradi i korištenju osobnih podataka.

Izvor osiguranje d.d. prikuplja osobne podatke kad posjetitelji dragovoljno daju takve osobne podatke. Ti se podaci koriste za interne svrhe navedene na lokaciji na kojoj se daju, tj. za izračun premije police osiguranja, obrađivanje Vašeg zahtjeva za osiguranjem i za odgovaranje na Vaše upite. Takve informacije mogu sadržavati Vaše kontakt podatke odnosno ime i prezime, adresu, telefonski broj, e-mail adresu, OIB, datum rođenja, broj putovnice za ugovaranje putnog osiguranja ili neki drugi podatak koji je potrebit radi ugovaranja neke od police osiguranja. Ujedno se slažete da Vaše podatke možemo koristi kako bi Vas putem telefona, e-mail adrese ili pošte upoznali s novostima, proizvodima ili uslugama Izvor osiguranja. U slučaju da ne želite biti kontaktirani moći ćete nas upozoriti (putem info telefona 0800 300 301 ili e-mail adrese info@izvorosiguranje.hr) kako ne želite da Vaši podaci budu korišteni u navedene svrhe. Izvor osiguranje jamči da Vaše osobne podatke neće odavati niti ustupati niti dijeliti s trećim osobama.

Kako bi ova web stranica radila ispravno te da bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookies). Preko 90 % svih web stranica koristi ovu praksu, no prema odredbama Europske unije od 25. ožujka 2011. obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti vaš pristanak. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.ZAŠTITNI ZNAKOVI I AUTORSKA PRAVA
Ako nije drugačije izričito navedeno, reprodukcija, prijenos ili bilo koje drugo korištenje s ove web stranice dopušteno je pod uvjetom da je izvor priznat i da se poštuju svi primjenjivi propisi o autorskom pravu odnosno sadržaj ove web stranice smije se koristiti u nekomercijalne i privatne svrhe uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Zaštitni logo Izvor osiguranja kao i samo ime prikazano na ovim stranicama zaštićeno je Zakonom o zaštitnim znakovima i međunarodnim sporazumima te je svaka neovlaštena uporaba podložna zakonskim kaznama.


ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Djelatnici Izvor osiguranja čine sve u njihovoj moći kako bi Vam osigurali točnost i pravovremenost informacija.

Niti jedan administrator, suradnik, autor ili bilo koja druga osoba koja je povezana s Izvor osiguranjem ni na koji način ne može biti odgovorna za netočnu informaciju ili pak za štetu nastalu korištenjem sadržaja ili internetske poveznice na tu informaciju.
Izvor osiguranje uložilo je znatne napore da uključi točne i ažurirane podatke i linkove, no Izvor osiguranje ne daje nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste niti je odgovorno za točnost, sadržaj, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na ovoj web stranici. Informacije na ovoj stranici mogu sadržavati tehničke netočnosti ili tipografske pogreške. Izvor osiguranje nije odgovorno za brisanje, neuspješno skladištenje, pogrešno dostavljanje ili nepravovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. Izvor osiguranje ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem datoteka ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu do koga se došlo pomoću ove web stranice.

Izvor osiguranje može u bilo kom trenutku promijeniti ovu web stranicu, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za njezino ažuriranje. Svi su korisnici suglasni da je pristup i korištenje ove web stranice i bilo koje s njom povezane web stranice i sadržaja iste, na njihov vlastiti rizik te da pristupom ovoj web stranici prihvaćaju punu odgovornost za eventualne posljedice.

Izvor osiguranje ne iznosi nikakvo mišljenje i ne snosi odgovornosti za sadržaj web stranica trećih osoba povezanih s ovom web stranicom ili putem kojih ste mogli pristupiti ovoj web stranici. Izvor osiguranje ne daje nikakve izjave u odnosu na bilo koju web stranicu treće osobe i izričito izjavljuje da neće snositi nikakvu odgovornost za sve takve podatke treće osobe i njihovo korištenje.

Svi sadržaji i informacije na www.izvorosiguranje.hr mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti.

vrh stranice